1. CakesInc.Nails behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

2.  CakesInc.Nails is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging of nadere kennisgeving achteraf.

3.  De korting kan niet worden toegepast op reeds geplaatste bestellingen en kan achteraf niet worden verrekend of met terugwerkende kracht worden toegepast.

4. CakesInc.Nails is niet aansprakelijk voor gevolgschade die is veroorzaakt door technische storingen, waaronder, maar niet beperkt tot: tijdelijke problemen met de website of telefoon, uw mobiele telefoon, uw internet- of mobiele provider, of andere situaties van overmacht.

5. Op de actie en deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

6. Tijdens acties kan de verwerking en levering van je bestelling langer duren dan we aangeven op onze website onder “Shipping & Payment information”.

7. Het retourbeleid tijdens sale of andere acties is gelijk aan ons oorspronkelijke retourbeleid, zoals aangegeven op onze website onder “Return & Refunds".

8. Tijdens acties kunnen er geen orderaanpassingen meer worden doorgegeven nadat je de bestelling hebt geplaatst.

9. Tijdens acties is het niet mogelijk om je order te annuleren.

10. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door CakesInc.Nails. Dit kan kenbaar worden gemaakt door een e-mail te sturen naar: info@cakesincnails.com

11. Bij acties vanuit CakesInc.Nails is de korting enkel van toepassing op de door ons geselecteerde items, welke afhankelijk kunnen zijn van diverse factoren, waaronder de huidige voorraad en vraag en aanbod. 

12. Een kortingscode kan niet samen met een andere kortingscode worden gebruikt, ook niet bij kortingsacties. Bij het plaatsen van een bestelling kan slechts één kortingscode worden ingevuld en gebruikt.

13. Kortingen gelden niet op trainingen en alle producten in de categorie sale.

© 2017 - 2024 CakesInc.Nails | sitemap | rss